Inte många bra svar

HIF träningsspelade idag på Norrvalla IP mot Div. 2-motstånd i form av Ramlösa Södra. Väderleken bjöd på hyfsade förutsättningar i form av uppehåll, dock rätt kylslaget.

HIF inledde med följande elva:

Danne- Holgersson Nilsson Ekstrand Tamboura - Mako Landgren Chansa Sundin - Henke Rasmus

Di röe öppnade bäst. Redan efter c:a 5 min inledde Henke målskyttet genom att slå in en boll från nyförvärvet Sundin. I Ramlösas anfall innan hade Landgren räddat ett skott på mållinjen.
Efter målet hade Rasmus en fin chans från vänster med ett skott som gick några dm över mål. HIF fortsatte att trycka på. Bl.a. hade chansa ett hårt skott som via Ramlösaspelare resulterade i en hörna. Efter c:a 25 minuter kvitterar Ramlösa på ett syggt sätt genom en väl avvägd nick i Dannes borte. 1-1. Isaac Chansa, idag på innermittfältet, håller en låg nivå matchen igenom och imponerar inte alls.
Innan paus tar Landgren återigen på sig rollen som räddande ängel då han blockar en nick vid bortre stolpen. Matchen böljar och även om HIF äger mest av spela har man svårt att ska riktiga farligheter och Ramlösa sticker upp och skapar fina chanser.
Henke slår en fin yttersida till Mako som skjuter utan att hitta nätet. Henke hörs mest. Snackar hela tiden och uttrycker sin frustration över det rätt dåliga spelet genom riktiga primalskrik!
Strax innan domaren blåser av 1:a halvlek blir Landgren kapad på mittplan och tvingas byta (kanske en säkerhetsåtgärd). In kommer Eiswhold. Halvlekens sista chans har henke som skjuter i blocket.

En bit in i andra troklar sig Sundin fram, "gör" två spelare och skjuter in 2-1 för HIF. Strax därpå är det rörigt framför Danne och Ramlösa kvitterar återigen. 2-2. HIF skapar en del chanser genom Rasmus och Mako utan resultat. Efter 60 (?) min gör HIF ett massbyte. In kommer bl.a. Liverstam, Holmqvist, Alfa, Danielsson och Wahlstedt. Sista 30 mönstras alltså ett potenitellt U21-lag. Vid bytet passar båda lagen på att ta en indirekt time out vilket domaren inte verkar nöjd med. Holmqvist får tre fina lägen: Först en fin nick, sen en skarv i stolpen och sist ett friläge efter kontring. Inga mål dock. Med 5 kvar faller Mako i straffområdet. Matchens kanske sämsta spelare Chansa får förtroendet och slår in 3-2 till HIF. Matchen Slut.